CURS MARKETING ONLINE GRATUIT

curs marketing online gratuit

 

Curs marketing online gratuit (PDF, online, offline)

Daca esti un bun autodidact poti invata multe lucruri gratis despre marketing online citind informatiile postate pe diverse site-uri sau comunitati online in care se discuta despre cum se realizeaza promovarea online.

Poti de asemenea sa studiezi resursele sau mini cursurile pe care le pun la dispozitie companiile din domeniu. Exemple curs marketing online gratuit:

Ghid marketing modern – Rezistenta Online (PDF)
Atelierul Digital – Google (cursuri online si offline)

Cum inveti marketing online singur?

Citind – O solutie este cititul de articole de pe diverse site-uri, bloguri, forumuri dar si de carti despre marketing online. Se spune ca este nevoie sa citesti 10.000 de articole pentru a deveni expert intr-un anumit domeniu. Partea buna este ca exista acum tutoriale si cursuri la sediu pentru cei care nu au timpul sau dispozitia pentru asta.

Practicand – Daca ai un blog personal, un site propriu sau un prieten cu site, incearca sa aplici tot ceea ce inveti pentru a vedea practic cum se realizeaza promovarea. Analizeaza rezultatele incercarilor tale pentru a vedea ce functioneaza. Daca te simti sigur pe ceea ce ai invatat ofera-te voluntar in promovarea unuia sau mai multor proiecte online pe care le apreciezi. Fiecare site sau campanie la care vei lucra va fi o provocare noua si vei avea lucruri noi de invatat.

Relationand – Cele mai valoroase informatii despre marketing online se afla discutand cu persoane ce au mai multa experienta decat tine in domeniu, astfel ca participa la cursuri, conferinte, intalniri din domeniu pentru a iti largi reteaua de cunostinte si pentru a schimba pareri cu cei care lucreaza in domeniu.

De ce sa urmezi cursul de marketing online desfasurat de Rezistenta Online? 

1. Pentru a invata totul intr-un mod practic

In cadrul cursului vei face exercitii legate de metodele de promovare si vei trece impreuna cu trainerul prin intregul proces de identificare a celor mai potrivite locuri unde sa faci promovarea, analiza competitiei, precum si metodele corecte de promovare a site-ul tau.

2. Pentru un sistem de invatare interactiv

In cadrul cursurilor noastre poti afla pe loc de la traineri orice nu intelegi legat de marketing online precum si orice ti-ar placea sa stii cu privire la promovarea online a site-ului tau. Cursurile au rolul nu doar de a te invata marketing online dar si de a iti raspunde la intrebarile pe care le ai, chiar in momentul in care asimilezi informatiile si ai nevoie de lamuriri.

3. Pentru a economisi timp

Cursurile sunt recomandate celor care nu au timpul necesar sa citeasca mii de articole sau zeci de carti pentru a se specializa in marketing online. In cadrul lor ti se va prezenta informatia potrivita, personalizata nevoilor tale, structurata intr-un mod usor de inteles si predata de un trainer care a citit toate cartile si articolele in locul tau. Totul pentru un un pret de 550 de lei, daca plata se realizeaza in avans.

4. Pentru a primi doar informatii testate

Fiecare specialist de marketing online are secretele lui. Cu cat a lucrat mai mult in domeniu si a pus in practica cunostintele invatate, cu atat stie mai bine ce functioneaza cu adevarat, in ce merita sa investesti timp, efort sau bani si cu ce nu ar trebui sa iti pierzi timpul. In cadrul cursurilor vei invata secretele si metodele de lucru pe care cei care practica marketingul digital la nivel avansat le-au tinut doar pentru ei.

5. Pentru a obtine o diploma care iti atesta cunostintele avansate

Absolventii cursurilor Rezistenta Online primesc diplome care atesta dobandirea de cunostinte in domeniu. De asemenea cursurile te pregatesc pentru obtinerea certificarii Google AdWords sau Google Analytics, certificari recunoscute care aduc un plus de valoare cunostintelor tale.