SERVICII

Informatii despre serviciile pe care le oferim

Educatie

Cursurile de marketing digital si academia reprezinta principalul serviciu pe care il oferim.

Mai multe informatii despre acestea pot fi gasite in paginile cu descrieri detaliate ale cursurilor.

 

Audituri SEO si PPC

Cuprinsul unui audit:

  1. Cercetare cuvinte cheie

Fara un research al cuvintelor cheie eforturile de promovora si optimizare pot fi indreptate gresit spre expresii care nu vor aduce cele mai bune rezultate. Cuvintele cheie optime sunt relevante si cu un numar mare de cautari.

  1. Analiza competitori principali

Analiza activitatii si promovarii competitorilor principali ajuta la determinarea planului pe termen scurt si lung pentru castigarea si mentinerea unei prime pozitii in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie desemnate.

  1. Analiza site-ului, respectiv a campaniilor

Analiza indexarii, arhitecturii si optimizarii site-ului, sau a structurarii si optimizarii campaniilor.

  1. Creare raport de recomandari

Recomandari privind optimizarea site-ului on si off page, sau a campaniilor PPC.

Cifre

Cateva cifre despre activitatea noastra:

Cursuri

Cursuri marketing online
de grup, la sediu in Bucuresti,
sau private, online sau la sediul firmei

Marketing Online

Creeaza-ti o strategie integrata si un plan complet de promovare prin metodele de marketing digital, si invata ce unelte te vor ajuta in activitatile pentru realizarea lor.

Curs SEO

Afla pasii si secretele pentru a obtine mai repede o pozitie mai buna in rezultatele Google gratuite si pentru a creste numarul de vizitatori si vanzari.

Curs Google Ads

Invata sub indrumarea unui specialist cum sa dezvolti campanii Google Pay Per Click, de toate tipurile, folosind cele mai avansate functii ale platformei Google Ads, pentru a obtine mai multe conversii.

Curs Analytics

Ceea ce se poate masura se poate si manageria. Folosind Analytics impactul dumneavoastra online va creste semnificativ. Inainte sa investiti mai multi bani in promovarea online, invatati ce informatii valoroase va poate prezenta Analytics. In acest fel veti investi mai eficient si veti reduce risipa.

Curs E-commerce

Invata informatii avansate despre optimizarea si dezvoltarea magazinelor online si tehnici de promovare si monitorizare specifice mediului e-commerce.

Curs Social Media

Stapaneste promovarea prin Social Media. Scopul campaniilor pe retelele de socializare este nu doar de a convinge oamenii sa vorbeasca despre ceea ce oferi, ci si cresterea popularitatii brandului, a numarului de clienti si fidelizarea acestora.

Content Writing

Invata pasii pe care orice content writer profesionist ii parcurge inainte si in timpul redactarii unui articol, tehnicile fundamentale pentru generarea de continut de calitate

Curs Email Marketing

Email Marketingul este in continuare una dintre cele mai eficiente si puternice forme de marketing online. Fiind o metoda de promovare cu o rata mare de conversie si costuri relativ mici este adesea baza strategiei de Marketing Online.

Curs CRO

Afla ce poti face tehnic, vizual si psihologic pentru ca vizitatorii unui site sa cumpere produsele oferite si sa indeplineasca alte obiective ale afacerii.

2011

Anul de incepere a cursurilor

200+

Cursuri sustinute

1500+

Cursanti

1600+

Ore de curs sustinute